Meet me!

Osjećali ste da vam nešto fali? Osjećali ste da nešto nemate? Osjećali ste da nešto sanjate? Upravo zbog vas tu je sada blog “TKO ME NE ZNA, TAJ ME SANJA”.  Moje ime je Mario Friš i ako ste ovo pronašli znači da me više ne sanjate. Student sam novinarstva- 1 godina diplomskog studija. Kao što i sami možete vidjeti po izgledu mog bloga, kreativnost mi i nije najjača strana. Pogotovo ne kreativnost u uređivanju stranica. Ako vas išta privuče ovom blogu, to sigurno neće biti dizajn. Možda priče, možda tekst, možda slike (napominjem da ni u tome nisam majstor).

Inače dolazim iz Kutine. Simpatično mjestašce. Definitivno će biti izvor kojeg posta na blogu. Volim sport, posebno nogomet. Dapače, čak se smatram i “stručnjakom” u tom području. Većina postova bit će upravo na tu temu. Volim knjige. Volim putovati. Ne uznemirujem se baš često. Većinu stvari radim u zadnji čas. Ali stvarima koje volim posvećujem se maksimalno. Osjetit ćete to po pojedinim temama.

Ovdje zasigurno nećemo razotkrivati “Sanadere”, nećemo krojiti hrvatsku politiku, nećemo manipulirati, nećemo lagati i nećemo se truditi udovoljiti svima. Pisat ću o onome što ja smatram da je bitno. Ako se samo jedna osoba po postu pronađe u tome što je napisano, ja ću biti zadovoljan. Ako samo jedna osoba otiđe sretna s bloga, moja će misija biti uspješna.

U potpunosti se držeći slogana bloga “NO LIMITS. NO FEAR. NO RULES.” krećemo na zajednički put kroz bespuća događaja i tema koje samo čekaju na nas!
Za kraj ću vam ostaviti i link na prošli blog “Sport iz duše”. Zaista sam zadovoljan s nekim od postova na tom blogu i smatram da ih je vrijedno pročitati.

Pa eto, ko voli nek izvoli: http://www.studosfera.net/mariofris/

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

InSide

Čušpajz "ili-ili" tema

zvonimirmatutinovic

Tko sam? Što sam? Vaš sam Spisatelj!

Sasvim (ne)obični ljudi

"Svatko vidi kako izgledaš, ali malo ih zna ono što zbilja jesi" N. Machiavelli

Press Code

''The more difficult the victory, the greater the happiness in winning!'' - Pele

%d blogeri kao ovaj: